15.07.2008 г., 9:55 ч.

Ела, докато сънувам 

  Поезия » Любовна
691 0 5





Ела, докато сънувам,

в лятна утрин, призори.

Ела, докато съм топла,

като сън ми се яви.



Ела, ще те погаля,

събрала нощна топлина.

Ти само прегърни ме,

и любовта ще разгоря.



Сънена ще се усмихвам,

ще търся твоите очи.

А моите ще са зелени,

с точици от слънчеви искри.



Пожари в тебе ще разпаля,

че лятото в мен гори.

Страст и нежност ще запаля,

сън на яве ти бъди.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??