2.03.2011 г., 22:22 ч.

Ела, любими! / Акростих 

  Поезия » Любовна
812 0 3

Ще шепна вечно само твоето име!

Ангел мой, ела и нежно прегърни ме!

Силно, всеотдайно, знаеш,  те обичам.

Твоя съм навеки, на тебе се обричам.

Любов си ти красива, за мене отредена.

И сладката мечта, в сърцето ми родена.

Владееш и съня ми, обсебил си го властно.

Ласкаво зова те и пламенно, и страстно.

Искам да докосвам топлите ти длани.

Слънчевите ласки в ръцете ти са сбрани.

Истинската обич е слънцето в небето.

Сладката ù тръпка  пари във сърцето.

Моля те, ти с мене остани до края!

Ела и отведи ме в Ада или в Рая

На любовта гореща, от двама споделена.

Ела! Да бъдем с тебе – така е отредено.

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Просто нямам думи, много нежно и чувсъвено. Прекрасен стих
  • Сигурен съм, че и двамата ще бъдете още дълги години щастливи! Поздрав и честит Национален празник!
  • Щастлив ли си с мене,
    за това няма съмнение...

    Поздравления!
Предложения
: ??:??