5.08.2007 г., 20:59 ч.

Ела, Музо! 

  Поезия
425 0 5
Опитвам се да пиша,
но не мога.
Драскам след всеки ред
и следващ стих.
Опитвам се да открия
своя муза.
Ела при мен, стопли ме
и ме вдъхнови.
Имам нужда да пиша.
Да живея.
Да почувствам любовта.
Ела, Музо!
И влей се в мене.
Нека станем едно цяло -
ти и аз.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??