10.11.2007 г., 11:22 ч.

Ела, не мълчи 

  Поезия » Любовна
557 0 1

Ще ми простиш ли, ако ти кажа, че те искам и обичам?

Ще ме спасиш ли от тази болка и самота?

Ще ми повярваш ли, че до край ще ти се вричам?

Ще разбереш ли, че без теб денят ми е пусота?

Ще отвърнеш ли на моите чувства и мечти?

Ще ме обичаш ли тъй, както аз си те обичам?

Ще искаш ли слеем нашите съдби?

Ще ми повярваш ли, че с теб най-добре се развличам?

Дали някой сега ме разбира?

Дали има някой нужда от мен?

Дали сърцето на някой за мен пулсира?

Дали огрявам като слънце някой всеки ден?

Дали този някой си ти?

Дали ще те имам наяве, а не само с мечти?

Дали?...

Дали???

Ела, ела и ми кажи,

... Стига, стига, не мълчи...

Надя                                                                               03.05.2005г.

© Надежда Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хмм малко е старичко а, и момента явно е минал, но се надявам някой да ти е отговорил на въпросите... Но ако не знаеш, аз ще кажа: Понякога мълчанието означава повече!
Предложения
: ??:??