13.06.2006 г., 23:07 ч.

ЕЛА, ОТВЕДИ МЕ... 

  Поезия
898 0 8
           Ела, отведи ме...


Целувай без думи - така - мълчаливо...
в тишината на ласки сега потопи ме,
докосвай ме плахо - така - боязлизо,
с треперещи ръце, ела, прегърни ме...

Изгаряй ме с поглед, уж срамежливо,
с очи като факли сега запали ме,
пожелай ме с усмивка, уж закачлива,
по лунна пътека... ела, отведи ме...


07.04.2006г.

© Гергана Шутева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??