4.02.2011 г., 11:45 ч.

Ела при мен да помълчиме! 

  Поезия » Философска
588 0 7

Ела при мен да помълчиме!

 

Във тишината зрее Любовта,

дълбочина се ражда във сърцата ни,

политаме със сребърни крила,

като освободени мигом птици!

 

Ела при мен да помълчиме!

 

В покоя идва Мъдростта

и Светлина отвсякъде струи,

обгръщаме се с Пустотата свята,

на Безпределното Небе.

 

Ела при мен да помълчиме!

 

Почувствай святостта на Истината,

на раждането  и смъртта,

на въздуха и живата вода

и сферата на Майката Земя.

 

Ела при мен да помълчиме!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??