27.01.2009 г., 9:15 ч.

Ела при мен, в моя свят 

  Поезия » Любовна
776 0 7



Искам да е по-различно

и ти... ти да си до мен.

От коловоза да излезем,

щастливи да сме в тоя ден.



Искам днес да е различно,

навън кокичета цъфтят.

Спри и слез от коловоза,

струни бели в мен трептят.



Днес ще бъда по-различна,

ела при мен, в моя свят.

В сърцето ми цъфти кокиче,

за теб е първият му цвят.







© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??