Ела при мене като слънце,
деня ми с радост да напълниш,
ела при мен като дъгата,
деня ми с цвят да го изпълниш.
Ела при мене като славей,
с нежна песен събуди ме,
ела при мене като вятър,
целувка нежна донеси ми.
Ела при мене като птица,
с криле любовни окрили ме,
ела при мене като огън,
от страст гореща запали ме.
Ела при мен като луната,
с твоето тяло обгърни ме,
ела при мене като лято,
с любов и нежност изгори ме.
Ела при мен като зората,
с усмивка нежна награди ме,
ела при мене в тишината
и много щастие дари ми.
Ела при мене...
© Пламена Владимирова Всички права запазени