22.07.2011 г., 9:20 ч.

Елегично 

  Поезия » Гражданска
376 0 2

ЕЛЕГИЧНО
Къде си, горди юнак балкански?!
Сънят ти дълбок май в кома премина?
Не те ли боли сърце хайдушко, 
че челяд забягна нейде в чужбина,
че алчни думбази кръвта ти продават,
че Род и Родина безсрамно предават?
Къде си, къде си, дано още те има...

© Васко Кабаиванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??