11.04.2012 г., 10:13 ч.

Елей 

  Поезия » Любовна
1536 0 25

Ще дойда скоро. Вярваш ли? Нима

не знаеш - в бъдещето ти изгрявам.

Не виждам в теб или във мен вина -

вървим един към друг по път-жарава.

 

Страхуваш ли се вече? Не, недей!

Лекувам с устни, и с очи, и с длани.

Енергия и плът съм. И елей.

Преливам в изгревите разпиляни.

 

Ще дойда скоро. Чуй ме и поспри...

Дочух вика ти искрен да ме имаш.

Отдаденост е обичта ми. Аз съм Ти.

И те обичам, както ме обичаш...

 

© МариЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??