2.08.2019 г., 23:43 ч.

Елена 

  Поезия
500 0 3

Елена, как хубава си ти!
Ти си моята голяма радост,
с малки, бляскащи очи.
Прекрасна моя слабост.

Гордо, гледам те и знам,
Ти си наше първо чедо.
Блян и то голям,
да си първа радост, първо чедо!

Елена, как хубава си ти!
Сладка рожбо моя.
С радост, дните ми озари.
Малка, сладка, моя.

Е.С.М❤
 

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??