Aug 2, 2019, 11:43 PM

Елена 

  Poetry
507 0 3

Елена, как хубава си ти!
Ти си моята голяма радост,
с малки, бляскащи очи.
Прекрасна моя слабост.

Гордо, гледам те и знам,
Ти си наше първо чедо.
Блян и то голям,
да си първа радост, първо чедо!

Елена, как хубава си ти!
Сладка рожбо моя.
С радост, дните ми озари.
Малка, сладка, моя.

Е.С.М❤
 

© Никалас Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??