27.05.2009 г., 20:59 ч.

Елитна проститутка 

  Поезия » Любовна
723 0 8

В нощта, когато сам останеш

и спомняш си за мен и любовта,

за дните, в които

бях твоя сбъдната мечта,

тогава номера познат набираш

и шепнеш грешните слова:

"Ела, при мен, ела! Ела при мен за вечерта!"

 

...

 

И фиестата започва страстна,

заплита нашите тела,

ръцете... искат всяка гънка да докоснат в нощта,

сърцата... луди, устремени...

устни... вплетени... прехапани...

очи... червени...

 

Леглото тази нощ е наш съюзник!

Само там с тебе сме едно!

А на сутринта... сме чужди!

До утре вечер! Но този път... в моето легло!

 

Елитна проститутка ще ти бъда!

Но само и единствено за теб!

Елитна проститутка,

влюбена в редовния клиент!

 

27.05.09

© Поли Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??