8.07.2013 г., 9:44 ч.

Емоция 

  Поезия » Любовна
411 0 0

        

   ЕМОЦИЯ

 

 

Нужна е, понякога възбужда

(а на мен не ми е никак чужда) -

 

светлата луна да те огрее,

та сърце в гърди да пощурее.

 

Нощното море да те докосне,

да те понамокри чак до кости...

 

Ти като дете да се засмееш,

да вървиш по пътя и да пееш...

 

Лунната пътека да оглежда

само теб и твоята надежда...

 

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??