7.12.2008 г., 8:35 ч.

Емоция 

  Поезия » Друга
457 0 0
Искам да заплача - сълзите не идват,
искам да се смея - усмивката замръзва,
искам да усещам - безчувствена оставам,

искам да дишам - въздух не мога да поема.

 

Искам да прегръщам, а ръцете ми сковани
не помръдват, опитвам да въздъхна
и викам сетивата си на помощ,

крещя, умирам и отново се събуждам...

 

Какво да сторя, как да върна себе си,
как да плача и как да се смея,
искам емоции, искам да желая и
силно да изкрещя колко горещо копнея!!!

© С обич от мен за вас Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??