По страниците се разхождам -
емотиконово...
подскачам си от лист на лист,
обичам да си бъбря
и жаргоново,
подсмърчайки в студа пред нас.
Разлиствам често цялата
си памет,
изваждам на десктопа
някой луда нощ... така
усещам, че съм още жива,
подсвирквам си наум
надъхан булс.
По страниците се разхождам
емотиконово...
© Искра Радева Николова Всички права запазени