8.01.2019 г., 20:27 ч.

Ентропия 

  Поезия
385 1 0

 

 

Разбъркани частици, въртящи се в пространството,

търсят изход от този въртеж,

Блъскат се и се мъчат да минат през процепа тесен, но оттам може да минат само една по една, никога заедно

 

Невидима ръка започва да ги подрежда в колона една зад една,

измина един свят време преди първата да премине през тесния процеп,

и в тази секунда хаосът се подреди в ред.

© Илияна Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??