19.06.2024 г., 11:00 ч.

Епична романтика 

  Поезия » Хумористична
223 2 8


За теб бих преплувал морета,
но не мога да плувам...
Бих изкачил планини със крачета,
но от високото се страхувам...

Бих се бил с дракони огнени,
но няма такива отдавна...
Бих ходил по лава и въглени,
но да са угаснали, за да не пламна...

Бих те защитил и от черна магия,
но къде ти днес вече такава?...
Бих изпил тонове люта ракия -
Виж, това веке ми се отдава!...

Ще преспя зарад' теб с 'иляди миски,
да докажа, колко ме бива!...
Да ти завиждат после далечни и близки
и ще те направя щастлива!

Виде ли - 'сичко права за да те имам,
а сега ми ела, че ме мързи я да до'да -
Чекам те веке, 100-грамка си сипвам
и финал на романтиката у епизода...

17.06.2024.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??