16.08.2013 г., 20:16 ч.

Епиграмки без рамки 

  Поезия » Хумористична
465 0 1

КОНСТАТАЦИЯ

От небето падали персеиди,

но май не липсват и други партиди:

като гледам какво ни е дереджето –

и управниците са паднали от небето.

 

СМЯНА НА ТЕРЕНА

Сред сезона отпускарски,

ох, горкичките избраници,

зарад заем орешарски

в зала пак ще пържат задници.

 

ВЕТО И РУШВЕТО

С властта че уж не бил ортак,

по съвест Волен ще гласува.

Но „съвестта” му, ех, все пак

се питам, колко ли ще струва?!?

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??