9.02.2013 г., 13:36 ч.  

Епохата на Водолея 

  Поезия » Философска
646 0 1

Ето, месец извървя се,

откак сме в ерата на Водолея.

На календара Майски беше отбелязано

"човечеството нов път ще намери".

 

Посока нова, различни разсъждения,

далечни от омраза и ненавист...

Ще се отърси от нечисти увлечения 

и ще открие своята духовност.

 

Сега е времето да го направим.

Да променим света към по-добро!

Няма как да не успеем,

когато мислите ни са от друго естество.

 

Докато мразим няма как да сме щастливи!

Известно е, че Злото ражда Зло.

Всеки сам промяна трябва да започне

като направи мъничко добро.

 

Обичай, за да си обичан!

Раздай се, за да ти дадат!

Да мразиш просто няма смисъл.

С любов създаден е светът.

© Диляна Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дано всичко това се случи. Поздравления за напомнянето на доброто!
Предложения
: ??:??