7.05.2019 г., 17:37 ч.

Ерос и Венера 

  Поезия » Любовна
406 0 0

Ерос и Венера

 

Луна зачервена

капе миловидно

че болка я прониза

не признава на глас 

 

сълзи красиви 

избърсва в захлас

скрита зад плътта

на галактика млечна

 

мрази до кръв 

любовта нечовечна

© Емануела Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??