22.02.2020 г., 10:39 ч.

Eротичен масаж с вятър 

  Поезия
392 0 2

позволи ми
да бъда пак вятър
и по тялото ти
да отвявам с ръка
песъчинките време
и по меките гънки
да изтривам греха
на копнежите ти
да прониквам във порите ти
да разтривам
с любовни масла
раменете, гърдите
проблемите ти
да кача на облака
през прозореца
да ги пусна и те -
хартиени лодки
да ги грабне дъждът
да ги скъса
да ги отнеме

 

позволи ми
да бъда
в тебе

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??