28.10.2009 г., 0:22 ч.

Еротична обърканост 

  Поезия
645 0 5

Пресъхнали устни, по-жадни от цвете,

пият, разцъфват, умират и двете.

"Умрете!"- крещят, докато цъфтят.

  Цъфтят - красиви са, докато умрат.

 

Черни очи

поглеждат в мрака.

Черен поглед

отдавна ги чака.

Чака да види

черния цвят,

по-тъмен в очите,

преди да заспят.

 

Свалените дрехи

описват ти тялото.

Сенките крехки

очертаваха цялото.

 

Цялото потъна в огледалото.

Черното смеси се с бялото.

© Нечарм Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??