ЕРОТИЧНА ПЕСЕН
Обичам да скитам из твоята цветна градина,
да дишам на воля душата на свежи цветя,
да късам със страст и венци да си свивам,
да кича годините, да бъда безимен и млад.
Обичам да влизам без страх във морето ти,
да плувам, да плувам, да плувам на воля,
додето изпиеш и последните ми детски трепети
и доволна ме сториш във свое безумно подобие.
Обичам да разкъсвам твойта зимна риза,
да обръщам с радост чернозема ти,
за да посея песните на южни птици
и щастливите зрънца на времето,
а после уморен да поприлегна
до нежното бедро на щедра вишня
и само твоите ръце, към мен протегнати,
блажен и вече съвършен да виждам.
© Ангел Веселинов Всички права запазени
АДМИРАЦИИ!!!
Не съм чела нещо по-добро от това!
БЛАГОДАРЯ ЗА КРАСОТАТА!!!