31.07.2007 г., 23:03 ч.

еротично 

  Поезия
1239 0 8
Зная, че ще бъда твоя -
в нощ, когато ослепяла 
и Луната ще побегне,
аз под твойто одеало,
до горещото ти тяло
отмаляла ще полегна.
Топлите змии на дланите
ще се вият полудели
и на извори ще станат
устните ни премалели.
А бедрата в нежна люлка
ще се вплитат и люлеят -
ти ще бъдеш страст и болка
и кръвта ми ще запее!
От косите ми погален,
упоен от тайно биле
ще заспиваш - и тогава
аз ще си отида, мили .
И луната ще прогледне,
и светът очи ще има -
само ти не ще узнаеш
сън ли е било, любими!
КОЛКО ИСКАМ ДА СЪМ ТВОЯ...

© Невяна Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??