7.01.2009 г., 7:08 ч.

Еротика в нощта 

  Поезия » Любовна
1295 0 4



 Когато слънцето залезе и настъпи мрак,
 от нищото ще дойде тя - жената
 с прашки черни, дълъг крак
 и с грим блестящ, с червило на устата.

 С целувки страстни ще разпали
 в сърцето мъжко жар,
 а сетне нежно ще погали
 божествения среден дар!

 Без срам и скрупули излишни
 ще скъса роклята си на цветя.
 С шампанско, ягоди и вишни
 телата ще намаже тя.

 Ръце към тебе ще протегне
 и таза ще обхване със бедра,
 и щом с покана те погледне
 ще стигнеш нейните недра!

 Телата ви ритмично ще се слеят
 в безумния любовен такт,
 сърцата жадно ще копнеят
 да бъде вечен този акт!

 Но... Краят идва. Утрото настъпва пак.
 Към нищото си тръгва тя - жената,
 с прашки черни, дълъг крак,
 без грим блестящ и без червило  на устата!

© Галин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??