21.06.2013 г., 16:13 ч.

Есен 

  Поезия » Пейзажна
432 0 0

Есен

 

Там, във тъмната гора
със красива лекота
падат есенни листа
над килим от пъстрота.

 

Ето, Есента пристига
с разтуптяно сърчице
и с оченце ти намига
със засмяно личице.

© Кристиан Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??