14.11.2019 г., 10:11 ч.  

Есен 12 

  Поезия » Философска
556 0 0

Залезът разтваря двери

към болка, мраз и тъга

и рухват съмнителни вери

за живот в отвъдността.

 

И сянката на падащо листо

хвърля върху мене своя мрак,

че в земята има и за мен место,

да се спася от туй не зная как...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??