3.10.2009 г., 12:56 ч.

Есен 

  Поезия
667 0 10

Есен златна, щедра и красива,

изпъстрила с палитрата деня,

напомня, че след нея идва зима,

студена, мрачна, ледена и зла.

 

Птиците на юг са отлетели,

изчезнали са пъстрите цветя,

алеите ще са обезлюдени,

дърветата - с обрулени листа!

 

И нека казват днес, че е красива,

аз знам - предвестница е есента

на дълга, кална и студена зима!

Ще чакаме с надежда пролетта!

© Ракина Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??