22.10.2007 г., 8:55 ч.

Есен..... 

  Поезия
561 0 6
Усетих капките на есенния дъжд...
Усетих и умората на есента...
И самотна се почувствах изведнъж...
Като капчица от този дъжд в нощта...

Самотна като птица във небето...
Понесла на крилете любовта...
И скрила тя страхът в сърцето...
Страхът от есенната самота...

Усетих и дъжда в очите...
Но не есенния,а оня, вечния...
Не се задържат вече и сълзите...
Искат да поемат пътя - безконечния...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??