***
есенно кафе
вятър
отнася късметчето
***
кафе на раздяла
по навик
крие късметчето си
***
студено утро
пресичам пътя
на черна котка
***
жълта роза
едно по едно по едно
капят листа
***
танц на листата
с билети
за първи ред
© Радка Миндова Всички права запазени
Топла и хубава есен!