Oct 19, 2012, 1:26 PM

Есен - хайку 

  Poetry » East forms
1002 0 10

 

 

 

                    ***

                    есенно кафе

                    вятър

                    отнася късметчето

 

                    ***

                    кафе на раздяла

                    по навик

                    крие късметчето си

 

                    ***

                    студено утро

                    пресичам пътя

                    на черна котка

                  

                    ***

                    жълта роза

                    едно по едно по едно

                    капят листа

 

                    ***

                    танц на листата

                    с билети

                    за първи ред

 

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??