8.05.2007 г., 17:28 ч.

Есен в гората 

  Поезия
693 0 5
Вървях по малка пътечка в гората и заравях
краката си в жълти листа.
А  те си шушнеха своята приказка чудна
за златната фея, дошла през нощта.
Как на всеки премяна красива дарила!
И дочу ветрецът тази приказка вълшебна.
С танц понесе ги към небесата, слънцето
погали ги с лъчи. Като волни пеперуди те
 кръжаха, после бавно ги спусна на земята и
приспивна песен им запя!
 

© Веселина Дамбова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??