10.10.2019 г., 18:07 ч.

Есенен мотив 13 

  Поезия » Любовна
304 0 0

Лист дървесен пада на реката,

отнася го тя далече.

Тъй и на мен мечтата

няма я в живота ми вече.

 

Тя - любимото момиче,

като пролет прекрасна,

отлетя бързо като птиче

и аз без нея гасна.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??