13.11.2007 г., 14:39 ч.

Есенен шепот 

  Поезия
449 0 7
Тъга има винаги в есента,
но ние с теб няма да тъжим.
Красиво ронят се златни листа,
сред тях сега ще повървим.

Ще те хвана с топлата си ръка,
в очите ти ще греят звезди.
Над нас ще плаче превита върба,
"Обичай" гората ще ни шепти.

Ще мълчим в очакване на луната,
песни в душата ще напират.
В есенния шепот на листата
стъпките в общи следи се сливат.

Ще усетим утре колко красива
може да е и бялата зима,
когато сърцата ни открият
във любовта тема любима.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??