20.10.2007 г., 12:01 ч.

Есенна импресия 

  Поезия
479 0 12
Есен, златни чувства подарява,
завинаги, безсмъртни, до безкрая!
Спомени оставя ни настръхнали
или - нежни цветя, разцъфнали!

Есен шарена, на палячо се прави,
ту весело, ту тъжно се люлее - о, нрави!
С маска застива, от болка и студ унесена,
а ролята й,  ролята не е второстЕпенна!

Есен, всекиго с фокуси омайва
и времето спира, и в съня се преселва!
С днешни стъпки, вчерашни обсебва,
а спомен, с главна роля... сърцето уцелва!
                                                    

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??