Събужда се деня като молитва,
от есенни лъчи в поток листа,
минутите с възторг нагоре литват
и в цветни аромати си растат.
Избирам си най-цветната минута,
катеря се на нея и летя
като на малко, но щастливо чудо,
и с ключ към тайните на вечността.
© Милена Френкева Всички права запазени