25 нояб. 2021 г., 10:10

Есенна молитва 

  Поэзия
324 0 6

Събужда се деня като молитва,

от есенни лъчи в поток листа,

минутите с възторг нагоре литват

и в цветни аромати си растат.

 

Избирам си най-цветната минута,

катеря се на нея и летя

като на малко, но щастливо чудо,

и с ключ към тайните на вечността.

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??