Есенна нощ
Уют, огън, шепот на съчки.
Нежност, красота и грях.
Докосване, копнеж и сълза.
В ноември.
Блус, обич, усещане.
Миг... и вечност... и сливане...
В топла, споделена
есенна нощ.
Ванко Николов-Starkmaster
© Ванко Николов Всички права запазени