4.11.2008 г., 11:23 ч.

Есенна раздяла 

  Поезия » Любовна
1047 0 2
Есенна раздяла

Сега разбирам колко вярно
е всичко туй за есенната болка.
Но всичко свърши. Времето коварно
ще потуши сълзите в буен огън.
Навярно, както казваш, пролетта
ще ми помогне всичко да забравя.
И сигурно, о, сигурно след есента
в сълзите спомена за тебе ще удавя.
Навярно. Ще болиш ужасно много -
като ония тъжни, бавни песни.
И после - пролет. И забрава. Огън.

Навярно. Ала днес е още есен.

02.11.08 г.
21:15

© Люляк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Е да есен е ...но сезоните се менят !
  • Люляче, искай още люлякови нощи! "Всяка радост е бременна с мъка" - това го написа преди много есени Пеньо Пенев. Я пусни една Ода на радостта - твоята!
Предложения
: ??:??