14.01.2009 г., 20:33 ч.

Есенни листа 

  Поезия » Бели стихове
1037 0 1
Есенни листа

Падат есенните листа
Дъждовни капки удрят в прозорците
Тъжно е на моята душа
Не чувам гласовете на птиците
Фреди Меркюри пее “Любовта на моя живот “ по радиото
А моята любов си отиде
Тъй внезапно както и се появи
Той пее ”върни се върни се обратно”
Сърцето ми стене с този вопъл
Но напразно отекват звуците в тишината
Този който трябваше да ги чуе
Изчезна от моя живот
Там някъде е много щастлив
Казват приятели
А аз седя сама до прозореца
И сълзите се стичат като дъждовни капки
По моето лице
Прости ми

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??