17.11.2017 г., 13:33 ч.

Есенно 

  Поезия » Друга
670 0 0

Навън вали и идва зима.

За която пак ще пиша рима.

Дъжд моля те поспри!

Още малко потърпи.

Аз искам ти да спираш.

А не да плачеш когато си избираш!

Дай ми още малко топли дни нали разбираш

или не.

Защо слънчевите дни отне?

аз ги искам защото гости очаквам

не съм като теб постоянно да се оплаквам.

 

17.11.2017

© Нина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??