22.10.2010 г., 7:38 ч.

Есенно 

  Поезия » Друга
600 0 5

Есенно...
Обличам се.
В жълто,
листопадно...
съмнение.
Есенно...
Окапвам.
Търся.
Желая.
Да намеря
в теб откровение.
Понеже -
есенно всички ме лъжат.
Донасят.
Отнасят.
Вятър, мъгла.
В тясна сива окръжност
ме стягат.
Как искам да избягам с дъжда!
Остави! От тях нищо,
не искам.
Не търся.
Не моля.
Но есенно ти
погледни ме.
Само поглед.
Истина.

Трепет
сега подари ми!

© Слънчево Момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??