29.10.2012 г., 12:08 ч.

Есента 

  Поезия » Друга
892 0 2

                                                                 Усещам, вече няма летен бриз 

                                                                 и слънцето отслабва свойта мощ.  

                     Не бе ли лятото един каприз, 

                  а есента един разкош?

 

               Обичам я, защото тя  

                 е  хладна, тъжна, сива. 

                  А аз съм също есента

                 и тя на мене ми отива.


                 Но пъстротата на света

                         е скрита в есенните листи.  

                   А след дъждовната вода 

                 пречистват се и наште мисли.

© Нал Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря!
  • Пожелавам ти много успехи в живота,Нал!
Предложения
: ??:??