Виж есента навън
бавно си отива.
Виж я. Усети я,
колко е красива.
Омайвани с прекрасен чар,
пуснем ли тя угасва.
Държим я тя се изхлъзва
и заминава, дори чал не казва.
ТОВА Е ЕСЕНТА.
© Кристина Всички права запазени