Mar 8, 2005, 10:10 AM

Есента 

  Poetry
1502 0 0

                                

  

Виж есента навън

бавно си отива.

Виж я. Усети я,

колко е красива.

 

Омайвани с прекрасен чар,

пуснем ли тя  угасва.

Държим я тя се изхлъзва

и заминава, дори чал не казва.

                          
ТОВА Е ЕСЕНТА.

© Кристина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??