9.04.2010 г., 20:56 ч.

Ескиз 

  Поезия » Друга
562 0 2

 

 

                                                             По Чарлс Буковски

 

 

                              брачен албум

                              бекон с яйца

                              любовни песни

                              момиче от Тексас

                              захар за мравките

                              мръсотия под ноктите

                              ножници по стените

                              лимонови дръвчета

 

 

                              меланхолия

                              бира Шлиц

                              стрелян заек

                              див секс

 

 

                              дъжд

                              слънце

                              мъгла

                              враждебност

                              кучи син

© Янко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Разликата между живота и изкуството е, че изкуството е по-поносимо." Поздрав, Янко!
  • За ХЕНРИ ЧАРЛЗ БУКОВСКИ самият Хемингуей говори като за
    "Проклетата гениалност", а Жан-Пол Сартр го определя като най-големият поет на Америка...
    Поздрав за опита да се приближиш, без да копираш!

Предложения
: ??:??