ЕСКИЗ
Гласът ти –
песен раковинна –
разплисква пяна от вълни
на разточителна невинност
по пясъците жадни
на душата ми
безбрежна...
Думите ти –
трели чучулигови,
будилник за ранимата ми
нежност –
окриляват мигове
примрели
сред непонятна базметежност
в обятията
на обозрима вечност...
© Димитър Луканов Всички права запазени