5.11.2019 г., 15:40 ч.

Ескизи 

  Поезия
457 1 2

Между паветата на мрака

рисувани графити са опрели нож 

до шията на светли промеждутъци. 

По черчеветата пълзят забравените, 

за които няма да се сетя, ако не ми се привиждаха техни сенки. 

Познати силуети, може би пак ще ги отмина

и няма да ги поздравявам… 

Евтиното взема скъп данък, 

лесно лъже в бързотията 

и нямах време за истина. 

Нарисувах само как няма да лъжа, 

защото луната още не е цяла 

и се губя между паветата. 

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??