4.06.2017 г., 0:32 ч.

Естествена и хубава, и нежна 

  Поезия » Строги форми
1020 0 1

От изстрел пръв на Ерос неизбежна

е точността в сърцето... Предсказание

за новото начало – свръхмечтание

на влюбване и вяра безпогрешна.

 

Естествена и хубава, и  нежна

пленяваш ме... Светлее обаяние

и искреност събужда пак желание,

и заличава мъката ми прежна.

 

Изписана си с ангелско перце,

с живителния сок на вдъхновение.

Излъчва благост твоето лице,

 

ти цялата си ярко удивление.

Опивай ме, възраждай ме със сила,

която е... неповторимо мила.

 

 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??